Archiwa
Aktualności
Oferta
Seminaria
Plan Seminariów
O nas
Zespoły
Zakład Inżynierii Biomedycznej
Zespół Badawczy Dynamiki i Modelowania
Laboratrium Wielofunkcyjnych Materiałów Amorficznych i Krystalicznych
Laboratorium Kompozytów Polimerowych i Konstrukcji Lekkich
Zespół Badawczy Materiałów Zol-Żel
Zespół Badawczy Wytrzymałości, Zmęczenia Materiałów i Konstrukcji
Zespół Badawczy Materiałów SMART
Konferencje
Kontakt
Light
Dark
Automatic
Polski
Polski
English
Sustainable production and characteristics of dried fermented vegetables
Emilia Janiszewska-Turak
,
Katarzyna Rybak
,
Katarzyna Pobiega
,
Anna M. Nikodem
,
Anna Gramza-Michałowska
2022
Cytowanie
DOI
URL
Rodzaj
Artykuł w czasopiśmie
Publikacja
Fermentation
Anna M. Nikodem
Cytowanie
×